Tuesday, 4 August 2009

The Right Thing

Oi hitto taas... Suomalaista yhteiskuntaa rakastan NIIN paljon. Tänäänkin yritin erään sankarin kanssa viritellä jonkinlaista pientä small talkkia. Ei hitto se räjähti... Ja sillä oli tänään taas niin peruspäivä. Räjähteleminen kuuluu harrastuksiin.

Sonata Arctica on kyllä loistava bändi. Pelasti syksyn... Tiettyyn pisteeseen saakka. Nuo ovat julkaisemassa kiekkoa. Löysin juutuupista videon "Making of the Flag in the Ground". Videossa kuultiin pätkä kys. biisiä. En jaksa odottaa syyskuuta!

Sain inspiraation! Acitus/Siputtania/kutsu miks haluut - stoorit jatkuvat. Sain inspiraationalun. Kaikki tarinat tulevat suunnitelmapohjalta. Aloin kehittelemään suunnitelmaa Age Of Empires 2:n kenttäeditorilla!

House taas... On olemassa sairaalasarjoja. Ja sitten on House. Se ei ole sairaalasarja. Se on lähinnä Näin Pärjäät Ihmisten Kanssa - opetussarja. Vittuilulla se pärjää ulkomaailmassa, oman kuorensa sisällä on pieni ja herkkä ihmisolento. Ihmisolento, joka haluaisi arvostusta ihmisiltä ympäriltään. Ja isältään.

No comments:

Post a Comment