Monday, 26 October 2009

Mitä tapahtuu?

Cbkk:ssa OonSuomesta sai minut kokemaan herätyksen. Taulukot ovat VFS:ssä takapuolesta! Aloin kääntämään vielä_julkaisematonta VFS-kirjastoa tyypeillä toimivaksi. Sinä päivänä kun koen että kirjasto toimii tarpeeksi hyvin, ja skriptihöskä on edennyt pisteeseen jossa olisi aika julkaista välibeta, teen julkaisuja Yooliin.

Yool on aina vähän ajastaan jäljessään. Mukana kulkeva pikkuläppärini sisältää kyllä CB:n, ja projektit kulkevat tikulla, mutta en ole löytänyt sille WYSIWYG - htmleditoria. Ja ongelmana toimii myös se, että cb tulee minulta selkäytimestä, mutta html ei luonnistu ollenkaan. Okei, <'p>- tagia osaan hyödyntää, mutta muuten ei suju.

Olen muuten järkyttynyt. Tätä blogia on joku eksynyt lukemaan. Kaikki täällä ei liity edes mitään pitkää ja monimutkaista reittiä CB:hen, mutta CB-projekteista höpötän aika paljon. Ja jos joku lataa näitä projektejani Yoolin puolelta, koodi saattaa olla epävakaata ja purkkaa. Monta rautaa/projektia tulessa, ja voin väittää itseäni vain keskitason koodaajaksi :D

No comments:

Post a Comment