Thursday, 25 March 2010

Irroittelua

Tämä pari vuotta sitten osina ostama tietokoneeni, joka sai puolisen vuotta sitten vesijäähdytyksen. Se toimii liian hyvin. Eli nyt täytyy vähän koettaa vääntää tätä, jos tehoja tulisi lisää (ja missäköhän ne tehot näkyisivät...? Tombeissa ja AoEissa koodi on pullonkaula eikä rauta).

Ensinnäkin, lataan AMD:n sivuilta 10.3 - Catalystia parhaillaan. Päivittänen Asus - merkityn CCC 8.6 - ajuriohjelmiston, ja kokeilen viikonloppuna vakautta AoE3:lla ja Paint.Netillä, ohjelmilla joilla paskoilla 9.XX - ajureilla oli vakausongelmia.

Eilen ajoin CCleanerin. Tämän luulisi myös helpottavan tietokoneen elämää.

Muuten, hautasin juuri virallisesti Firefoxin. Asensin Chromen, yritän asentaa Operaa ja lataan Safaria parhaillaan. Ja IE:täkin voisi käyttää ihan vain ollakseni tilastoihme. Firefox käyttäytyi epävakaasti jälleen, joten odotan pari versionumeroa ja palaan takaisin siihen. Ellei Safari tai Opera yllätä. Chromeen en usko siirtyväni, käyttöliittymä on kauhea, liian yksinkertainen.

Takaisin tähän päivään. Jos ajuripäivityksestä selvitään vakaasti, tutkin myös paljonko tähän otukseen saisi prossulle kelloja. Jos E8400:lla menee 3,6 ghz rikki vakaasti, niin olen tyytyväinen.

Ja loppusanoina: se ajuripäivitys taitaa jäädä huomiseen. Firefoxin perkele kaatui, eikä suostu lataamaan pakettia loppuun.

No comments:

Post a Comment