Wednesday, 30 November 2011

Lentokonematka bussiterminaalista

Alkuun tehtävä. Etsikää kuvasta nörtti.

Vinkkinä ruotsista peräisin oleva Within Temptation - huppari.

Oikein. Allekirjoittanut oli hyvässä seurassa eilen Kampin anttilan edustalla ~10 tuntia. Se ei ollut mitään verrattuna siihen 24 tuntiin, mitä eräs siellä istui. Onnea ja kunnioitusta vaan Lindalle, jos tätä luet ja nimesi yhä muistan. Ensimmäiset tunnit menivät lähinnä DS:ää näpräten, mutta illan edetessä ja jonon kasvaessa, yhteisöllisyys vähitellen heräili. Kun anttila sulkeutui ja henkilökunta alkoi levittelemään Imaginaerum - aiheisia julisteita ja krääsää myymälään, ei kukaan enää jaksanut keskittyä omiin kirjoihinsa tai peleihinsä, vaan suurta hupia tuotti vinyylien kuvioinnin ihastelu ja julisteiden perään kuolaaminen.

Olen usein kuullut kysymykseen "Mitäs teitte siellä [jonkin kivan tapahtuman nimi]ssa?" vastattavan "Oltiin hartaita ja laulettiin virsiä". Noh, en tiedä täyttääkö sinfoninen suomimetalli aivan virsien määritelmän, mutta kun anttilan ulkopuolella järjestäjät laittoivat radio rockin soimaan, oli jono hyvin mukana. Poet&Pendulumin aikana en huomannut kuin jonon etuosassa elämää, mutta illan pimetessä, puoli yhdentoista jälkeen, koko jono huusi samoja säkeitä joita radiostakin tuli. Kolmea vaille puolenyön porukkani karjaisi "Three minutes and counting!", aiheuttaen lähinnä järjestyksenvalvojissa "Miksi minä?" - ilmeitä. En ainakaan huomannut paljon hassutusta huudasta, mutta toisaalta moni muukin asia lensi ohi tajuntani.

Minulla olisi kamera täynnä kuvia, mutta kuvat ovat tosiaan kamerassa. Katson jos jossain vaiheessa saan ne koneelle ja edes ne tänne julkaistua. Minun on pitänyt tässä syksyn aikana julkaista jotain Kemistä, Riksusta ja ruottista, mutta projektit ovat hieman jääneet.

Hyvää joulua, kansa. Muistakaa joulun olevan parhaimmillaan marraskuussa.

No comments:

Post a Comment