Tuesday, 23 February 2010

Sooloilua

Sille on syynsä etten yrittänytkään hakeutua Coolbasicin DevTeamiin: projekteja pyörii valmiiksi jo kymmenen ja pompin niiden välillä niin että yhtään ammattimaisempaa ja tehokkaampaa ihmistä hirvittäisi.

Joka tapauksessa, edellisessä postauksessa mainitsemani projekti tarvitsee kääntäjän. Saatte suositella c++ - kääntäjää jota voi kutsua komentoriviltä, ja joka ottaa parametreikseen sorsan polun ja kohde-exen vastaavan, ja hoitaa homman.

 Yooliin suunnittelen uudistusta. Päässä muhii jokin kunnon PHP:llä toteutettu websivustonhallinta, mutta faktat tulevat vastaan: tämä Yool 3.0 tulee olemaan ensimmäinen sivustoversio jossa oikeesti keskityn HTML:n laatuun.

Ulkoasukin muuttuu. Aluksi olin viemässä projekti Fairandcruelmaisempaan suuntaan, mutta sitten heräsin: html ei edelleenkään ole mitään hemmetin Coolbasicia. Eli, tällä hetkellä tulee musta tausta, vihreää tekstiä (Times New Roman - fontti, Vinerhand näyttää omilla koneillani hienolta, mutta muilla koneilla, jotka eivät ko fonttia omaa, sivusto on lähinnä iljettävä), ja taustakuviointiin keskityn kun ulkoasu on muuten valmis.

No comments:

Post a Comment