Tuesday, 16 February 2010

Suosikkiohjelmasi voi taipua tähänkin

Tämä on vielä suunnitteluasteella; en ole pyytänyt vielä lupia minkään julkaisuun vielä. Enkä ole vielä toteuttanutkaan oikeastaan mitään. Suunnitellut.

Suunnitelma on seuraava:
CoolBasic on ainakin minulle kuin koti. Jos ei AoE:ita tai Pasianssia lasketa, niin olen viettänyt ko. ohjelman kanssa erittäin runsaasti aikaa viime vuosina. Nyt on aika yrittää antaa jotain pientä takaisinkin!

Nykyistä CoolBasicia on usein kritisoitu mm. ohjelmasuorituksen hitaudesta ja luokattomasta syntaksista. Aion muuttaa tämän! Ei, en kirjoita CBV3:a. Väännän tästä modauksesta c++:aa kääntävän ja värjäävän. Olen jo kirjoittanut commands.dat - tiedostoon c++:n perusrakenteista perusteisimmat, ja tänään tutkin tuon debuggerin ja CB:n compilerin toimintaa korvaamalla molemmat exe:llä joka näyttää käynnistysparametrit. Ei mitään johtolankaa toiminnasta!

Mutta! Voin tehdä niin, että korvaan debuggerin cb-ohjelmalla joka tekee joitain esioperaatioita koodiin, kirjoittaa sen uudelleen levylle, ja käynnistää kunnon komentorivi-c++-kääntäjän esikääntäjineen.

Ja tämä kaikki on vasta suunnittelua, en lupaa julkaisevani mitään, enkä lupaa onnistuvani :) mutta aina voi yrittää.

No comments:

Post a Comment