Friday, 28 December 2012

MERPGin kässärin ensimmäinen julkinen versio


Vuosi sitten päätimme Tässin kanssa Merpgtarina - blogin olevan kamala. Niinhän se olikin, mutta opin siitä paljon. Opin miten tiimin sisäistä dokumenttikiertoa EI pidä toteuttaa :) Tarinankerrontaan blogiformaatti on nimittäin aivan kamala; tekstit näkyvät uusimmasta vanhimpaan, mutta tekstien sisällä aika kuitenkin kulkee kronologisesti. Tämä tappaa luettavuuden. Lisäksi osa noista tekstuaalisista ratkaisuista ko. blogissa on vähintäänkin luovia, joten teksti piti kirjoittaa puhtaaksi.

Päätin että MERPG1 täytyy jakaa kahtia, jotta jonkinlainen peli saadaan ulos ennen vuotta 2020. Se ei ollut ainoa syy, mutta niiden tarkempi analysointi vaatisi oman tekstinsä (jota ette minut tuntien tule saamaan :) en minä osaa kirjoittaa mistään yleishyödyllisestä). Nyt, vuosi hidastahtisen puhtaaksikirjoittamisen aloituksen jälkeen ensimmäinen puoli kässäriä on valmis, ja pian pitäisi siirtyä taas koodin kimppuun. Tässi voisi ehkä harkita karttasuunnittelua kun ehtii ;) ja kun olen varmistanut ettei karttaohjelma ole mädäntynyt rikki

tl;dr

Merpg.websiin(minun piti jo vuosi sitten siirtää tuo viuhkaan wordpressille...) on ilmestynyt uusi sivu: Dokumentit. Sinne on julkaistu kässärin julkaisukelpoinen, mutta vielä muuttuva versio sekä odt:nä että docx:nä. Jos ette jaksa etsiä sivustolta, suorat linkit ovat tässä:
Sivistyneistä kommenteista ei ole mitään haittaa :)

No comments:

Post a Comment