Tuesday, 28 July 2009

Ihanata, ihanata, hullut ei saa puuroo kun mikro ei toimi

Noniin kansalaiset. Uppasin betan tuosta etusivusta, linkkisivusta ja vanhasta indexistä. En suosittele vilkaisemaan! Osoitteet ovat http://yearofourlord.webs.com/ http://yearofourlord.webs.com/linkit.htm ja http://yearofourlord.webs.com/vanha_index.htm

Ja voinette huomata ettei puolet mistään toimi! En tiedä onko websin palvelimella jotain Fronpage 2000 - softan kehittelemää purkkakoodia vastaan, vai mikä on. Taustakuvat eivät toimi, vaikka polkuviittaukset koodissa ovat omien silmieni mukaan oikein. Polun images/vuosi09.jpg takaa löytyy kyseinen kuva, mutta ainakaan oma Firefoxini ei saa kuvaa taustaksi... No, eipä ainakaan näy sitä "Ooops - webs didn't found your taustakuvaasi" - textuuria.

Ja toinen huomionarvoinen seikka! Näettekö yhdelläkään näistä kolmesta sivusta ylä- ja sivupalkkia!? Mikä tarkoittaa käytännössä, että koko navigointisysteemi pissii. Ja se nyt taas pilaa kaiken.

Jos ei jotain hyvääkin, tuolla linkkisivulla on se linkki fairandcrueliin. Linkin kuva oli pitkään Oops - image was not found, mutta nyt se toimii. Ja Herra Kummivanhempienipoika (Mikä on oikea nimitys?) saanee tänään tietokoneensa. Toivotan onnea kasaukseen! Laitteistopuoli on loppujen lopuksi paljon helpompaa ja järkevämpää ja loogisempaa kuin ohjelmistopuoli :)

No comments:

Post a Comment