Monday, 27 July 2009

Varsinainen Aloitusteksti ™

Minäkin sorruin siis lopultakin ammattimaiseen bloggaukseen. Sen sijaan että olisin jatkanut elämääni jollain pienellä sivustolla, jonka yksi ominaisuus oli bloggaus, perustin tälläisen harrastuneisuuteeni etäisesti liittyvän blogin.

Eli, kansalaiset! Kaikki jotka eivät tunne www.Yearofourlord.webs.com - sivustoa, odottakaa että saan julkaistua uuden version sivustosta. Jos joku tuntee sen, ollos tervehditty veli tahi sisar! Jalo tarkoitukseni oli saada sivustosta helpommin ylläpidettävä. Sen sijaan että kaiken materiaalin olisi joutunut uppaamaan jonnekkin jenkkeihin websin palvelimelle, olisi riittänyt että kopioisin materiaalin johonkin tiettyyn kansioon koneeni kovalevyllä. Hyvältä kuulosti, mutta sivuston osoite olisi muuttunut mutoon xx.xx.xx.xx:xxxx/index.htm, eli IP:PORTTI/ETUSIVU. Hitto, se webs-URL on paljon yksinkertaisempi (helpompi muistaa, enkä joudu päivittelemään muuttuvaa IP:täni joka helkutin kerta nettiin kun buuttaan routerini, eikä Firefox-plugininä toiminut serverisofta edes toiminut joka latauskerralla).

Tämän pitkän mietiskelyn jälkeen päätin muuttaa Yool.websin etusivun nykyiseen muotoon: Kun saan silloisen ohjelmointiprojektini valmiiksi, keskityn sivuston tekniseen hiomiseen. Siirtymän toteutan sivu- ja yläpalkeilla, ja perehdyn siihen kuinka iskeä koodiin hakusanoja joilla esim. google löytäisi sivuston.

Eli, Doors Wihta 7 on valmis. Sähellettyäni sivuston valmiiksi, uppaan Sivuston ja DW7:n nettiin. Sitten keskityn DW7Ultimateen, vähänniinkuin DW7 mutta aidolla toiminnallisuudella eikä vain silkka roskaohjelma.

Suosittelen myös Fairandcruel.webs.com - sivustoon perehtymistä. Kyseinen projekti on melko lailla samanmoinen kuin Yool, mutta pääasiallisena adminina toimii kaverini enkä minä.

No comments:

Post a Comment