Saturday, 22 January 2011

8 tuntia ja loppupäivä

Kuten naamakirjan puolella hehkutin, eilen piti olla kasituntinen. Alkuun kerron tästä perinteestä.

Joskus kauan sitten, kun Pirates of the Caribbean 3 oli DVDllä uusi leffa, Tässi sai idean että pitäisi katsoa 3 PotCia putkeen, löytää näistä uusia yhteyksiä ja ristiriitoja, ja sellaista. Noh, oli vuodenvaihde ja joululoma, niin katsottiin kolme PotCia putkeen. Seuraavanakin vuonna, samoihin aikoihin, katsottiin leffat putkeen. Ja seuraavana.

Eilinen kasituntinen kulki niin, että kuuden aikaan Tässi ilmestyy tänne. Siinä sitten syödään jotain, ja siirrytään alas. Isken PotC1-BD:n pleikkariin ja katsomme sen. Kun olemme valmiita sen kanssa, kello on yksitoista, ja ainakin minä olin sen verran väsynyt etten olisi jaksanut keskittyä enää seuraaviin leffoihin. Tässi oli ymmärtääkseni samassa tilassa. Aloimme siis metsästämään tähtiä Supermariogalaxyssä :P Teimme myös empiirisen testin jonka tulos oli että Super Mario Bros on äärimmäisen sadistinen peli. Väsyimme kuitenkin pian ja sitten alkoi Civ. Hallitsimme puolta maailmaa vasalleinemme parissa tunnissa.

Kello alkoi jo olla paljon, joten piti pelata vielä perinteisesti DSiä. Lopulta pääsimme tutima-keskusteluihin, joiden taso oli jännä :D Yön paras hetki on kun toinen luulee olevansa kansio joka lentä riippuliitimellä, ja toinen on Tohtori avaruusbussissa.

Aamu meni lähinnä siivoten ja DSää näpräten. Suunnitelmissa on jatkaa kakkos- ja kolmosleffalla kunhan löytyy sopiva rako.

No comments:

Post a Comment